Laatste digitale les voor de zomervakantie!

Beste Leden,

Onze laatste digitale les voor de zomervakantie over "internet" geven we via Skype en dit op woensdag 2 juni 2021 om 20.00u
En we hopen in september 2021 terug onze activiteiten te kunnen aanvangen op onze vertrouwde stek in het Kollekasteel.

Alvast een fijne vakantie toegewenst en hou het veilig en wie weet komen we elkaar al eens tegen op een zonnige dag op het terras van ons lokaal t'Kolleke.

Namens het bestuur van O.V.C.C.

Digitale les (Webinar)

Volgende digitale les (webinar) over "internet" geven we via Skype en dit op woensdag 2 Juni 2021 om 20.00u tot ongeveer 21.30u
 
Het is belangrijk om de les met koptelefoon of oortjes te volgen,want we zijn met veel en anders is het niet werkbaar,ook het rondzingen van het geluid is heel storend.
 
 
PROGRAMMA:

Welkom

logo ovcc

Welkom op de  site van het O.V.C.C.

Om als lid meer mogelijkheden te krijgen op onze website moet je U registreren op de rechtse blok "Gebruikerslogin" Vergeet je lidnumer niet te vermelden!!!

Bij problemen contacteer de webmasters

Open Clubdag 16 Oktober 2021

Affiche 2021

Als corona in het najaar ons met rust laat kom dan eens een kijkje nemen hoe het op een clubabvond er aan toe gaat tijdens onze Open Clubdag die die jaar doorgaat op Zaterdag 16 Oktober 2021 

Van 10u. tot 17u00

Toegang gratis!

Meer info zie affiche!

Agenda 2020-2021 tot Februari 2021

Download hier de agenda met alle club activiteiten in pdf formaat tot februari 2021 update 18/06/2020

Je kan dit altijd vinden onder het item activiteiten van het hoofdmenu

Voor de laatste wijzigingen steeds kijken op de website aub. Zelfs een uur voor start les kan er nog een wijziging zijn.

Registeer je vandaag nog op de website mocht dit nog niet gebeurd zijn, zo ben je van de eerste op de hoogte bij wijzigingen.

Groeten.

Het Bestuur